Удар грома, илустрација / - UNSPLASH
21/08/2022 u 13:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britanka i dalje kritično: Udario je grom u Splitu, otkriveni novi detalji

Britanka, inače u 40-im godinama života, nakon što ju je grom udario na plaži, gdje je bila u društvu ćerke, ipak je imala sreće u nesreći jer joj je odmah, do dolaska ekipa Hitne pomoći, priskočio u pomoć medicinski tehničar koji se nalazio u blizini

Britanka koju je u subotu poslepodne na splitskoj plaži Kašjuni pogodio grom je i dalje životno ugrožena i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja splitskog Kliničkog bolničkog centra.

Žena je zadobila i djelimične opekotine grudnog koša, ali joj te povrede ne ugrožavaju život. Na JIL-u se nalazi zbog drugih zdravstvenih komplikacija koje su se dogodile kao posledica udara groma. Kako nezvanično sazaje Jutarnji list,  riječ je o srčanim problemima i teškoćama sa nervim sistemom.

Britanka, inače u 40-im godinama života, nakon što ju je grom udario na plaži, gdje je bila u društvu ćerke, ipak je imala sreće u nesreći jer joj je odmah, do dolaska ekipa Hitne pomoći, priskočio u pomoć medicinski tehničar koji se nalazio u blizini.

Muškarac je navodno odmah kada je shvatio šta se događa dojurio na plažu i pružao pomoć 40-godišnjoj Britanki do dolaska Hitne pomoći.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:20