Goran Đurović / - FLICKR GOV.ME
17/07/2023 u 15:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Stjepan Hauser 25. avgusta u Baru

Ulaz na koncert biće besplatan, najavili iz TO Bar

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović saopštio je na svom tviter nalogu da će Stjepan Hauser nastupati u Baru 25. avgusta. Tu vijest su potvrdili i iz Iz Turističke organizacije Bar.

- Sada i zvanično, Stjepan Hauser nastupa u Baru. Sigurni smo da će to biti spektakularan koncert koji će privući brojne goste u našu Crnu Goru. Kao što smo i obećali, vraćamo Crnu Goru na mapu svjetskih dešavanja - napisao je Đurović na Tviteru.

Iz Turističke organizacije Bar naveli su da će ulaz na koncert, za razliku od ulaza za ostale Hauserove koncerte, biti besplatan.

- Pored Hausera na bini će biti muzičari koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju. Posebnu čar daće i specijalni scenski efekti, po kojima su njihovi koncerti prepoznati. Stjepan Hauser je pravi virtuoz, poznat izvanrednoj sposobnosti da u svaku notu unese strast i energiju. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na njegovom Jutjub kanalu i na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću i uspjeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike" - naveli su iz TOB-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:25