VIZUAL ZA KLJAJEVIĆEVU KNJIGU / -HARD ROCK CAFFE
04/02/2024 u 14:53 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Promocija prvih poetskih zbirki Kljajevića i Stanišića

Zaјedničko predstavljanje Milovana Kljaјevića i Milana Stanišića održaće se večeras (04.02) u podgoričkom Hard Rok kafeu od 19 časova

Zajednička promocija prvih poetskih zbirki "Trn" i "o trenutku. u trenucima.", crnogorskih pjesnika Milovana Kljajevića i Milana Stanišića biće održana večeras, od 19 časova, na drugom spratu Hard rok kafea u Podgorici. Riječ je o prvoj u nizu promocija koje će u narednom periodu održavati u ovom prostoru.

image

VIZUAL ZA STANIŠIĆEVU KNJIGU

-HARD ROCK CAFFE

Kljajević je zbirku pjesama "Trn" objavio 2021. godine u izdanju Otvorene knjige, a "o trenutku. u trenucima." Stanišić je objavio u maju prošle godine u izdanju Narodne biblioteke Budve. Obojica su predstavnici nezavisne književne scene i zajednička promocija ujedno je i prvi korak saradnje koju će njegovati i u narednom periodu u ostalim crnogorskim gradovima, sa ciljem stvaranja šireg pokreta koji će uključivati i druge afirmisane i neafirmisane autore.

Na promociji će govoriti književni kritičari mr Aleksandar Ćuković i Miljan Nikolić, a moderatorka večeri biće pesnikinja i novinarka Sara Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:54