/ - PHOTO BY FRAN THE NOW TIME ON UNSPLASH
10/12/2023 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 11. decembar: Rakovi imaju dogovore sa partnerom, Vodolijama stiže novac

Bikove očekuje odlična komunikacija, Blizanci pokazuju zainteresovanost prema jednoj osobi, a Lavovi preko posla mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo

OVAN

Osoba koja vam je poslovno važna spremna je da se sastane sa vama i sasluša vaše predloge.  Odličan je trenutak da prezentujete ono što vam je bitno i potražite podršku. Pravo je vrijeme da porazgovarate o vama bitnim stvarima sa partnerom.

BIK

Danas imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumijevanje sa kolegama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva, bilo u prijateljskom okruženju, bilo preko društvenih mreža.

BLIZANCI

Danas možete očekivati pozitivan odgovor po pitanju koje vam je od važnosti. Neke promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

RAK

Danas lako razrešavate bilo koje nesporazume u komunikaciji. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati. Preko posla možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, ili ćete početi drugačijim očima da gledate na kolegu, saradnika.

DJEVICA

Danas budite spremni da žestoko zapnete na poslu, jer vas  autoritet ili nadređena osoba posmatraju. Ovo nije nikakva vrsta provjere, već osobe koje su iznad vas žele da vide kako se snalazite u novim okolnostima. Emotivno skladan dan sa partnerom.

VAGA

Današnji dan vam donosi mogućnost dogovora koja bi vam brzo mogao obezbjediti solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati i povući u sebe. Malo je vjerovatno da će i emotivni partner uspjeti da dopre do vas. Potrebno vam je malo vremena da o nekim stvarima dobro razmislite.

STRIJELAC

Poslovni segment bi danas mogao da bude mjesto vašeg zadovoljstva i uspijeha. Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka nekom koga već poznajete od ranije. Očekuje vas zanimljiva komunikacija.

JARAC

Danas nemojte ubjeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uvjerite, to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite, a druga strana neka razmisli da li je to dobro po nju. U emotivnim vezama ćete imati dobru komunikaciju i razumijevanje.

VODOLIJA

Dan odličan za finansijske prilive. Jednostavno, pare vas hoće, pa je danas moguće sklopiti i dogovor koji će vas obezbijediti na duži rok. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o promijenama u vašem odnosu. Dobro razumijevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

RIBE

Postavite se odgovorno prema obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svijetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U emotivnim odnosima strast stavljate na prvo mjesto.

Piše: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 21:06