Zlatni nokti / SHUTTERSTOCK-VALUA VITALY
26/09/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zlatni nokti su hit ove jeseni

Savršene ideje za zlatni manikir

Zlato uvijek asocira na luksuz, a zlatni nokti su hit jeseni 2023. Prikupili smo savršene ideje za zlatni manikir koji će biti u trendu sledećih mjeseci, a vjerovatno i duže…

1. Zlatni mermerni nokti

Ovi mermerni nokti odmah su nam privukli pažnju. U stvari, zlatni detalji su nam privukli pažnju. Iako ovi nokti imaju simbole Blizanaca, lako možete prilagoditi svoj manikir tako da odgovara vašem horoskopskom znaku.

2. Tečno zlato

Manikir od punog zlata sam po sebi djeluje luksuzno. Izdvajanje dva akcentna nokta – zlatnog hromiranog francuskog vrha na domalom prstu i apstraktne kutikule na srednjem prstu—podiže manikir na viši nivo.

3. Zlatni hromirani francuski manikir

Francuski nokti će zauvijek biti klasičan manikir. Ali tradicionalni francuski manikir možete oplemeniti zlatnim vrhovima. Ovakav manikir djeluje moderno i otmeno.

4. Zlatni dragulji

Ko je rekao da treba da koristite lak da biste postigli izgled francuskog manikira? Ovi zlatni vrhovi čine fensi, ali minimalistički dizajn, savršen za svaku priliku.

5. Zlatni bademi

Mislimo da zlatni francuski vrhovi izgledaju dobro na bilo kom obliku noktiju – a ovi zlatni nokti u obliku badema to i dokazuju.

6. Suptilni zlatni nokti

U jednostavnosti je ljepota, a ovi suptilni, tanki zlatni francuski vrhovi su dokaz. Ako više volite kraće nokte, svidjeće vam se ovaj manikir.

7. Zlatne zvjezdice

Do sada ste mogli vidjeti da zlatni francuski vrhovi izgledaju nevjerovatno takvi kakvi jesu. Međutim, ne škodi da dodate zlatne akcente na vaše nokte kao što su zvjezdice i cirkoni za nokte.

8. Crni i zlatni nokti

Crna i zlatna je klasična kombinacija boja. Zlatni francuski vrhovi sa prugama u odnosu na mat crni lak stvaraju upečatljiv kontrast.

9. Zlatni i bijeli nokti

Ako ne želite da se u potpunosti posvetite zlatnim francuskim savjetima, odlučite se za ovaj zlatno-bijeli hibridni dizajn. Sviđa nam se kako su beli francuski vrhovi lijepo ocrtani zlatnim hromiranim detaljima.

10. Fluidni zlatni nokti

Zlatni hromirani francuski manikir je nevjerovatno glamurozan i jedinstven pristup trendu. Nude mat baza omogućava zlatnim vrhovima da zaista sijaju.

lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:43