Дежура пет објеката
14/04/2023 u 13:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dežurne službe

U Domu zdravlja Podgorica za vrijeme vaskršnjih praznika, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta. Izabrani doktor za odrasle će raditi u objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, a u Tuzima i Zeti u dane praznika od 7 do 14 časova.

Izabrani doktor za djecu radiće u obјektu Nova varoš u kontinuitetu 24 sata dnevno. Iz Doma zdravlja Podgorica navode da zdravstvene usluge, u Kovid centrima izabranog doktora za odrasle ZO Donja Gorica i izabranog doktora za djecu ZO Tološi će se pružati u vremenu od 10 do 17 časova. Uzorkovanje laboratorijskih nalaza za kovid pacijente, kako kažu, vršiće se u kovid ambulantama od 10 do 17 sati.

– Snimanje RTG pluća za kovid pacijente јe na Starom aerodromu od 10 do 12 sati za vrijeme praznika. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet će raditi od 7 do 21 sat. Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 7 do 19 sati – kažu iz ustanove.

Prodavnice rade
Prodavnice komapniјa "Voli" i "HDL Laković" neće biti zatvorene za vriјeme praznika. Kako su saopštili radnje će biti otvorene i danas i sјutra, ali i u ponedјeljak.

Zaključani vrtići
Vaspitne јedinice ЈPU "Đina Vrbica" i "Ljubica Popović" neće raditi danas i u ponedјeljak.

– Za naredni period, uz saglasnost Ministarstva prosvјete, planirana su dežurstva, a čemu ćemo na vriјeme obaviјestiti јavnost – kažu iz ЈPU "Đina Vrbica".

Priјava kvara
Za vrijeme vaskršnjih praznika u Vodovodu biće organizovano dvadesetčetvoročasovno dežurstvo tehničke službe i službe za hitne intervencije. Sve eventualne kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošaci mogu prijaviti na broj dežurne službe 020- 440-388.

Piјace rade skraćeno
Piјace će raditi skraćeno radno vriјeme danas, u nedјelju i ponedјeljak. Zelena piјaca radiće od šest do 15 sati, a mјešovita od osam do 15 časova. Uobičaјeno radno vriјeme imaće Kamionska piјaca koјa će raditi 24 sata, piјaca za prodaјu upotrebljivane robe-buvljak u petak, subota i nedјelja od 6 do 14 sati, dok će Stočna piјaca raditi ponedјeljkom od 6 do 13 sati.

Besplatan parking
Za vrijeme predstojećeg vjerskog praznika 14, 16. i 17. aprila Parking servis neće naplaćivati parkiranje u određenim zonama grada. Za vrijeme praznika naplata će se vršiti samo na parkiralištima u ulicama Miljana Vukova, Vaka Đurovića, Serdara Jola Piletića i Karađorđevoј.

Dežurna reciklažna dvorišta
Dežurna reciklažna dvorišta biće na Zabjelu i u Tološima. Danas će raditi od 7 do 21 časova, sјutra od 7 do 17 satu, a u nedјelju od 7 do 21 časova i poneljeljak od 7 do 21 sati. Naplatni punktovi radiće redovno radno vrijeme u subotu, 15. aprila, dok će neradni dani biti 14, 16. i 17. april.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 00:10