Maja Vučelić / -
14/05/2024 u 20:06 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučelić: Napuštam odbornički klub URA, podrška za gradonačelnicu Injac

Moj angažman kao nezavisnog odbornika nastaviće se sa istim žarom i predanošću prema interesima građana, poručila je Maja Vučelić

Odbornica CIVIS-a Maja Vučelić napustila je odbornički klub "Može Podgorica- Ovo je naš grad" u kojem je pored ove partije, bila i URA. Vučelić je navela da je odluka koju je donijela "rezultat nedavnih političkih događanja unutar odborničkog kluba, u kojima nisam bila uključena, a tiču se stvaranja zajedničkog bloka sa odbornicima Pokreta za Podgoricu i PzP-a, poznatog kao "blok 11".

– Moje napuštanje kluba "Može Podgorica" ne znači napuštanje parlamentarne većine u Glavnom gradu, koja broji 34 odbornika, niti odstupanje od koalicionog sporazuma. Moj angažman kao nezavisnog odbornika nastaviće se sa istim žarom i predanošću prema interesima građana Podgorice. Rad aktuelne gradonačelnice Olivere Injac, i dalje ima moju punu podršku. Smatram da je njeno vođenje grada primjer dobrog upravljanja koji zaslužuje priznanje i podršku svih nas u skupštinskim klupama. Nadam se da će "blok 11", kao i preostalih 23 odbornika iz naše većine, nastaviti da sarađuju u duhu konstruktivnosti i zajedničkog cilja - napretka Podgorice. Bilo koje distanciranje od dogovorene većine od 34 odbornika bilo bi shvaćeno kao kršenje koalicionog sporazuma i moglo bi usporiti razvojne procese u gradu – navela je Vučelić. 

Ona je poručila da je kao nezavisna odbornica "posvećena radu u interesu svih građana Podgorice i ostajem otvorena za saradnju sa svim političkim snagama koje djeluju u korist grada".

Vuković: Vučelić dugo ne smatramo kao dio odborničkog kluba URA

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. maj 2024 02:08