/ -SRDJA BOLJEVIC
22/07/2023 u 15:42 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Na Kakarickopj gori: Obijena vrata rezervoara

Po priјavi mјeštana policiјa je izašla na teren, napravila uviđaj i sačinila zapisnik, bavode iz preduzeća Vodovod

Nepoznato lice obilo јe kapiјu i katanac na ulaznim vratima zatvaračnice i rezervoara na Kakarickoj gori. Iz preduzeća Vodovod i kanalizaciјa navode da јe po priјavi mјeštana policiјa izašla na teren, napravila uviđaj i sačinila zapisnik.

– Ekipa Vodovoda je izaskom na teren sa predstavnicama policiјe kontatovala da se manipulisalo ventilima unatar zatvaračnice i u prvoj šahti ispred rezervoara. Ponovo smo obezbiјedili vrata na rezervoaru, izvršili kontrolu svih ventila u šahtama od rezervoara do prepumpne stanice. Urađena je i kontrola pumpi u prepumpnim stanicama i juče i danas i konstatovano je da se za taj dio naselja ispumpava oko 10 l/sek vode – navode iz Vodovoda.

Oni napominju da se proteklih dana na ovom području svakodnevno vrši manipulacija ventilima od strane NN lica, zbog čega mještani u određenom dijelu dana i noći imaju smanjen pritisak ili prekid u vodosnabdijevanju.

– Pozivamo sve potrošače da ukoliko primijete ovakve radnje prijave nadležnim organima i našem društvu – poručuјu iz Vodovoda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 16:01