/ -
06/02/2024 u 12:27 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na mikro lokaciji na Bulevaru Stanka Radonjića rade javnu rasvjetu

Na mikro lokaciji će biti postavljeno 24 stuba javne rasvjete i 26 LED svjetiljki, ali i video-nadzor, navode iz Komunalnih usluga

Počela je ugradnja javne rasvjete na mikro lokaciji 020 na Bulevaru Stanka Radonjića. Na ovoj lokaciji, kako navode iz Komunalnih usluga, u planu je postavljanje 24 stuba javne rasvjete i 26 LED svjetiljki, kao i postavljanje video-nadzora.

– Pored toga, ekipe ovog društva rade rasvjetu, a sve po odobrenju nadležnog Sekretarijata za komunalne poslove, na više lokacija na teritoriji glavnog grada. Rasvjetu radimo na teritoriji MZ Krusi, Donji Kokoti, u Fruškogorskoj ulici i dr. Takođe, do kraja radne nedelje očekujemo i završetak demontaže novogodišnjih ukrasa – navode iz Komunalnih usluga.

U narednom periodu, kako navode iz preduzeća, nastaviće sa izgradnjom objekata javne rasvjete, te će ona biti urađena u MZ Donja Gorica (ulica broj 5), MZ Zagorič (dvorišni dio OŠ "Branko Božović"), MZ Momišići (Dalmatinska ulica), MZ Barutana, MZ Drač (ulice Hotska i Orahovačka), MZ Rogami (ulica broj 4).

– Ekipe svjetlosne signalizacije će nastaviti sa ugradnjom vozačkih brojača signala na raskrsnicama Bulevara Jovana Tomaševića i Ulice 13. jula, kao i na raskrsnici Bulevara Ivana Crnojevića i Bulevara Stanka Dragojevića. Pored investicionog održavanja, ekipe Komunalnih usluga su zadužene i za tekuće održavanje, a ono se odnosi na popravku neispravnih svjetiljki po prijavama građana, zamjenu polovnih svjetiljki – navode iz Komunalnih usluga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:16