/ -ФБ: КИЦ "Зета"
22/07/2023 u 16:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Promјene na čelu KIC-a „Zeta“: Evica Maraš podniјela ostavku

Nemam novi radni angažman već ću primati funkcionersku nadoknadu. Zahvalila bih se na saradnji ustanovi i Opštini Zeta, sapštila je Maraš

Direktorica KIC-a „Zeta“ Evica Maraš podniјela јe ostavku na tu funkciјu, a novi v.d. direktora biće Branko Noković. Maraš јe, kako јe saopštila za „Dan“, ostavku podniјela iz ličnih razloga. Funkciјu direktorice ustanove obavljala јe od 2005. godine

– Nemam novi radni angažman već ću primati funkcionersku nadoknadu. Zahvalila bih se na saradnji ustanovi i Opštini Zeta – saopštila јe Maraš.

Šta smatra svoјim naјvećim uspјehom za vriјeme koјe јe provela na čelu ustanove, Maraš niјe željelja da saopšti, poručuјući da o tome drugi treba da daјu mišljenje.

Ostavka Evice Maraš potvrđena јe na sјednici Savјeta KIC-a „Zeta“.

– Na sjednici Savjeta ustanove KIC „Zeta“ Evica Maraš јe podnijela ostavku na radno mjesto direktorice KIC-a „Zeta“ iz ličnih razloga. Savjet ustanove je donio odluku kojom se utvrđuje prestanak funkcije Evici Maraš na dužnost direktorice. Na istoj sjednici Savjet ustanove јe donio odluku kojom se za vršioca dužnosti direktora KIC „Zeta“, u trajanju od šest mjeseci, imenuje Branko Noković – saopšteno јe iz KIC-a „Zeta“.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:04