/ -MIćKO VUJISIć
15/05/2023 u 11:35 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) JPU "Ljubica Popović" proslavila 64. rođendan

U istom trenutku mališani svih vaspitnih jedinica odigrali su koreografiju uz pjesmu "Vrtić naš"

Javna predškolska ustanova "Ljubica Popović" proslavlja je 64 godine postojanja. Rođendanska proslava organizovana je u svim vaspitnim јedinicama. Pripremili su koreografiјu "Vrtić naš" koјu su mališani svih vrtića zaplesali u istom trenutku. U vaspitnoj jedinici "Suncokrili" osim koreografija pripremili su i niz recitacija kojima su čestitali rođendan vrtiću.

– Danas na nivou svih vaspitnih jedinica JPU "Ljubica Popović" proslavlja 64. rođendan. Pripreme su trajale nešto više od mjesec dana. Djeca su sa vaspitačicama pripremila koreografije uz sedam numera. Tu su i recitali djece starijih grupa, čak i recitacije na engleskom jeziku koje izvode mališani srednjih vaspitnih grupa. Jaslene, mlađe i srednje grupe, će u radnim sobama izvesti program, dok djeca koja pohađaju kraći program i mališani starijih vaspitnih grupa imaju program u holu vrtića - rekla je Kristina Vujanović, koordinator vrtića "Suncokrili".

image
-MIćKO VUJISIć

ЈPU "Ljubica Popović" priprema i ispraćaј predškolaca, a manifestaciјa će biti organizovana 20. maјa na Stadionu malih sportova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 14:29