Tjeri Anri / -FOTO: EPA
19/03/2024 u 14:38 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Anri vjeruje da će Real popustiti i želi najjači tim na OI

Legendarni napadač spreman je da pregovara sa Madriđanima

Real Madrid je najavio da neće pustiti svoje igrače da nastupaju na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta, što znači da za Francusku neće moći da igra Kilijan Mbape ako potpiše za Kraljevski klub. 

Ipak, selektor mlade reprezentacije Francuske Tjeri Anri želi da ima najjači tim na raspolaganju, pa je spreman na pregovore sa upravom Madriđana. Anri ima pravo na tri igrača starija od 23 godine, a izbor je pao na Kilijana Embapea, Olivijea Žirua i Antoana Grizmana.

- Stvar sa Real Madridom? Zamislio sam to? Znate, ja se nikada nisam zaustavljao na prvom ne. Pokušaćemo da razgovaramo sa njima, nadamo se da će nas Real primiti - kazao je Anri. 

Olimpijske igre se ne svrstavaju u FIFA kalendar, pa je to veliki problem i za Francusku, ali i za ostale selekcije koje će igrati na fudbalskom turniru. Ako Real ostane pri svojoj odluci Anri ne bi mogao da računa ni na Eduardu Kamavingu i Orelijena Čuamenija, a bez njih bi put do drugog olimpijskog zlata bio mnogo teži. 

Legendarni napadač  koji je igrao za Monako, Arsenal, Juventus, Barselonu i Njujork Red Bul, ipak, vjeruje da će imati najjači tim na raspolaganju.

Francuska je šampion bila na Olimpijskim grama 1984. u Los Anđelesu. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 01:07