Sa meča u Napulju / EPA-EFE-FOTO: EPA/CESARE ABBATE
02/09/2023 u 22:55 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lacio nadigrao šampiona

Rimljani u Napulju slavili sa 2:1, Atalanta ubjedljiva protiv Monce

U derbiju 3. kola Serije A, fudbaleri Lacija su u Napulju nadigrali aktuelnog šampiona Napoli i slavili sa 2:1. Rimljani su bili mnogo bolji rival i njihova pobjeda potpuno zaslužena.

„Lacijali“ su poveli u 30. minutu. Felipe Alberto je prošao po desnoj strani, potom je asistirao Luisu Albertu, koji je petom poslao loptu iza leđa golmana domaćih Mereta. Dva minuta kasnije Napoli je izjednačio. Pjtor Zjelinski je uputio udarac sa distance, lopta na putu do gola zakačila Romanjolija, promijenila smjer i završila u mreži. Rimljani su u nastavku odigrali odlično, potpuno su nadigrali rivala. Kamada im je donio trijumf u 52. minutu, ali treba istaći da su gostima poništena još dva pogotka zbog ofsajda.

U istom terminu večeras je odigran još jedan meč 3. kola. Atalanta je u Bergamu bila je ubjedljiva protiv Monce -  3:0. Ederson je u 34. minutu domaćinu donio prednost, osam minuta kasnije Skamaka je duplirao prednost, a konačan rezultat je u 62. minutu postavio Skamaka, svojim drugom pogotkom na utakmici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:11