Štefan Lajner / -FOTO: BORUSIJA MENHENGLADBAH
27/07/2023 u 17:36 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Loša vijest iz Menhengladbaha: Štefan Lajner teško bolestan

Članu Borusije ustanovljen rak limfnih čvorova

Pred Štefanom Lajnerom je najvažnija utakmica u karijeri.

Iskusnom beku Borusije ustanovljen rak limfnih čvorova, ali u Menhengladbahu vjeruju u potpuno izlečenje, s obzirom na to da je bolest ustanovljena u ranoj fazi.

Austrijskom defanzivcu je poslije medicinskih testova ustanovljen rak limfnih čvorova, zbog čega ga će biti odsutan nekoliko mjeseci, saopštio je bundesligaš.

Desni bek Gladbaha sada mora na višemjesečnu terapiju, a dobra vijest u svemu tome jeste činjenica da je bolest vrlo rano otkrivena i prema mišljenju ljekara može se veoma dobro liječiti i izliječiti pomoću lijekova.

U Menhengladbahu smatraju da postiji velika vjerovatnoća da će se Lajner potpuno oporaviti i biti u stanju da se potpuno oporavi, ne samo za normalan život, već i za nastavak profesionalne karijere.

"Učinićemo sve da obezbijedimo da dobije najbilji mogući tretman. Njemu i njegovoj porodici želimo puno snage i optimizma u borbi protiv ove bolesti", rekao je Roland Virkus, sportski direktor Borusije.

Menhengladbah i Štefan Lajner su zamolili navijače i medije za razumijevanje i poručili da detalji o liječenju i procesu izlječenja neće objavljivani u narednom periodu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 14:32