Adnan Orahovac / -FOTO: FSCG
09/03/2024 u 14:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Orahovac: Vrijeme je za pobjedu

Sjutrašnji meč između Budućnosti i Arsenala počinje u 17:30 sati

Budućnost sjutra, u okviru 24. kola domaćeg šampionata, dočekuje Arsenal, u meču koji za plave može da bude prekretnica. Međutim, šef stručnog štaba Mladen Milinković ne može da računa na najjači sastav - Uroš Ignjatović i Vasilije Adžić imaju kartone, dok je Petar Sekulović je povrijeđen. Ipak, u taboru „plavih” su složni u želji da ostvare dobar rezultat.

-Mislim da je vrijeme da obradujemo naše navijače. Još nismo osjetili slast pobjede u drugom dijelu sezone i želimo da se to promijeni - rekao je za klupski sajt jedan od najiskunijih igrača Budućnosti Adnan Orahovac i potom dodao:

-Za svaki meč se pripremamo isto, svakom protivniku posvećujemo maksimalnu pažnju, a takav je slučaj i sa Arsenalom. Čeka nas težak i zahtjevan meč, ali smo spremni da se borimo za pobjedu na našem stadionu.

Budućnost je u prvom dijelu sezone dva puta igrala sa Arsenalom (pod Goricom je bilo  2:0, a u Tivtu 1:1).

-Analizirali smo detaljno Arsenal, ekipa je znatno izmjenjena u odnosu na prvi dio sezone i igraju drugačiji fudbal nego jesenas. Pojačali su se sa par iskusnih i dobrih igrača, kao i sa nekoliko mladih, a sigurno da se izdvajaju golman Zogović, napadač Kordić i naš talentovani Dakić. Naravno, tu su i stranci koji daju ton igri. Arsenal je dobro ukomponovana ekipa, dobro je vođena sa klupe i ukoliko im dozvolimo da se razigraju, mogu da budu opasni. Ali, znamo šta nam je činiti, vjerujem da ćemo nametnuti našu igru i slaviti pod Goricom – poručio je Orahovac.

Sjutrašnji duel izmešu Budućnosti i Arsenala igra se od 15:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:28