Sa meča na Starom aerodromu / -FOTO: FK BUDUćNOST
21/01/2024 u 18:38 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Remi Budućnosti i Arsenala na Starom aerodromu

Tivćani poveli u 15. minutu golom Korta, izjednačio je Savović u 73. minutu

Budućnost i Arsenal su danas na Starom aerodromu odigrali neriješeno 1:1, u kontrolnom meču u sklopu priprema za drugi dio sezone. Tivćani su u 15. minutu poveli golom Davida Korta u 15. minutu iz jedanaesterca, a talentovani Lazar Savović je izjednačio u 73. minutu.

-Posljednja utakmica pred put u Antaliju je poslužila da se ekipa što bolje pripremi na fizičkom planu, a uz to da se i polako uigrava. Momci su podijelili minutažu, odradili ono što smo tražili od njih, dali maksimum, a sigurno im nije bilo lako jer je vrijeme bilo teško za igru. Prvo poluvrijeme je bilo dinamično, agresivno, imali smo posjed, ali nismo bili konkretni. Drugo poluvrijeme je donijelo isti pristup, ali smo bili konkretniji i stvorili tri – četiri zicera koja nismo realizovali. Najbitnije od svega je što se niko nije povrijedio i da zdravi i puni volje krećemo za Tursku u nove izazove - rekao je Vladan Savić, prvi pomoćnik Mladena Milinkovića, koji je ponovo izveo dva kombinovana sastava.

Budućnost je prvo poluvrijeme počela u sastavu: Pavličić, Ignjatović, Orahovac, Sekulović, Gašević, Mirković, Brnović, Adžić, Grbić, Mujan, Sekulić, dok su drugo poluvrijeme odigrali: Đurović, Almeida, Tomašević, Adžić, Bojović, Savović, Vukčević, Vukotić, Camaj, Đukanović i Perišić.

S druge strane, Milija Savović, kormilar Arsenala, Podgoričanima je suprotstavio sledeći sastav: Zogović, Mališić, Manojlović, Dakić, Tučević, Ćetković, Šahman, Kort, Nikač, Puljeho, Mugoša. U drugom poluvremenu su igrali: Pejović, Mihail, Živaljević, Živković, Čavor, Golub, Milić, Mirković, Montenegro, Macanović, Kuč.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:14