Pobjednička ekipa / -FOTO: FK KARIOKE
21/10/2023 u 16:44 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Turnir veterana Podgorica 2023: Pokazali da se još ne "daju" godinama

Pobjednik DC Lajt sistems Taho servis Perović, koji je u finalu savladao veterane Sutjeske

U prelijepom ambijentu i izvanrednoj atmosferi, na terenu Malih sportova u Podgorici završen je prvi turnir veterana „Podgorica 2023“, koji je su organizovali Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada i Fudbalski klub Karioke, uz podršku Udruženja klubova FSCG Centar organizovao ovaj turnir. Veterani su pokazali da se još ne "daju" godinama.

image

Veterani Sutjeske

-FOTO: FK KARIOKE

Od prvog minuta igre, tačnije od početnog udarca koji je izveo Petar Caco Ljumović, legenda Budućnosti, pa do poslednjeg sudijskog zvizduka sve je proteklo u pravom sportskom raspoloženju i duhu igre.

Ekipa Dc lajt sistems Taho servis Perović pobjednik je prvog izdanja Turnira veterana Podgorica 2023. U uzbudljivom finalu na kultnom Stadionu malih sportova "bijeli" su golovima Darka Bojanovića i Jagoša Pupovića savladali veterane Sutjeske sa 2:0.  U meču za treće mjesto istim rezultatom Časovničar Stanić je savladao Balkan Bar (strijelci Draško Ivanović i Ljubomir Zejak).

image
-FOTO: FK KARIOKE

-Prelijepim turnirom veterana zaključili smo ovogodišnju sezonu na najljepšem mjestu za mali fudbal. Uradićemo sve što je u našoj mogućnosti da ovaj turnir postane tradicionalan na zadovoljstvo starijih generacija. Vjerujem da će nam se naredne godine pridružiti još više klubova iz cijele Crne Gore -  poručio je Miloš Antić, ispred Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

image

Početni udarac izveo Caco Ljumović

-FOTO: FK KARIOKE

Na turniru veterana učestvovalo je osam ekipa (igrači 45+ godina), odigrano je 16 utakmica, a postignuto 57 golova.

-Veliku zahvalnost dugujemo Sekretarijatu za sport ideju i profesionalnu saradnju, firmi Sportski objekti Podgorice i UK FSCG Centar, koji su svi u svom domenu rada omogućili da organizacija turnira bude na visokom nivou. Na kraju, svi učesnici su završili učešće u dobrom zdravlju i bez povreda, što je ipak najvažnije. Do sledeće godine i novog okupljanja saopšteno je iz Karioka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. jun 2024 20:29