Миомир Ђуричковић / Фото: ДАН
27/04/2021 u 13:09 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Везиста Будућности након тријумфа над ОФК Титоградом: Добра увертира за Зету

"Заслужено смо славили против романтичара"
Послиjе два узастопна пораза Будућност се брзо вратила на прави колосјек. Како jе титула већ освоjена, све мисли су окренуте према купу, па су ови лигашки мечеви права прилика да Подгоричани збиjу редове, шансу пруже свима како би реванш против Зете у полуфиналу купу 5. маjа дочекали потпуно спремни. И меч са ОФК Титоградом одигран jе са том намјером. Актуелни шампион и у jедном „шароликом” саставу био jе доминантан и укњижио сва три бода.

Некадашњи омладински и млади репрезентативац Црне Горе Миомир Ђуричковић, након дуела против ОФК Титограда за „Дан” је рекао:

–Одиграли смо одличну утакмица против ОФК Титограда и заслужено славили. С друге стране, и овај сусрет jе послужио за афирмациjу младих играча коjи су jош jедном показали да се на њих у будућности може и те како рачунати. Била је ово веома важна побjеда, jер jе дошла након два пораза коjи су нам помало пољуљали самопоуздање. Имамо jош и утакмицу против Петровца коjа ће нам такође помоћи у припреми за меч против Зете - казао jе Ђуричковић.

У првом плану jе дакле куп и реванш против ривала из Голубоваца.

– Много придаjемо важности реваншу против Зете. Поражени смо у првом дуелу и чврсто смо убиjеђени да ћемо у реваншу показати квалитет коjи посједуjемо, што ће, наравно, бити довољно за пласман у финале тог наjмасовниjег фудбалског такмичења у Црноj Гори - додао је Ђуричковић.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:31