Pobjeda do prve pozicije uoči fajnal-fora / -FOTO: ŽKK BUDUćNOST BEMAX
07/03/2023 u 12:16 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dvomeč košarkašica Budućnost Bemaxa i Orlova u "Bemax areni"

Po dogovoru klubova sjutra u 18 časova se igra odloženi meč četvrtog kola "Top 8" faze, a onda u četvrtak u 17 časova utakmica redovnog, osmog kola završnice regionalnog takmičenja

Košarkašice Budućnost Bemaxa u srijedu i četvrtak odigraće dvomeč protiv Orlova, čime će zaključiti ovosezonski nastup u "Top 8" fazi Jadranske WABA lige. Po dogovoru klubova oba meča će se odigrati u "Bemax areni", a Podgoričankama je potrebna jedna pobjeda kako bi i teoretski bile prve uoči fajnal fora, koji će se 25. i 26. marta održati ponovo u,,Bemax areni".

-U dobroj smo formi i u odličnom raspoloženju očekujemo posljednje mečeve ligaškog dijela. Nema kalkuacija, želimo nastavak pobjedničke serije kako bi dočekale završni turnir u sjajnom ambijentu. Ostvarile smo važne pobjede protiv Celja i Vojvodine, pa nas sada očekuju dva meča protiv Orlova, gdje ne bi trebalo da bude problema. Jako smo blizu da i teoretski budemo prve uoči završnog turnira, što je od posebnog značaja. Sigurna sam u naš kvalitet, a poseban motiv je domaćin teren - istakla je Ksenija Šćepanović, krilni centar,,plavih".

Prvi duel Budućnost Bemax - Orlovi igra se u srijedu u,,Bemax areni" od 18 časova, dok će u četvrtak na istom mjestu isti rivali igrati do 17 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 16:59