Ostoja Mijailović / -FOTO: KK PARTIZAN
21/08/2023 u 12:52 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijailović: Biće veći budžet, očekujem da budemo još bolji

Neizbježna tema je Nikola Mirotić koji je bio centralna figura u prelaznom roku

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o posljednjim dešavanjima u klubu.

Prvi čovjek kluba iz Humske je u intervjuu za Mocart sport rekao da je zadovoljan pojačanjima.

"Nismo žurili, iako je sve vreme pritisak javnosti bio da se što pre napravi tim. Meni je ovo sedmi prelazni rok u Partizanu, sportski sektor koji radi na pojačanjima mora da radi pametno i pažljivo. Prošle sezone smo imali sjajan tim sastavljen od dobrih momaka prije svega, ove godine očekujem da budemo još bolji", rekao je Mijailović.

Ipak ne može ni sa čim da se meri to što je Partizan uspio da u svojim redovima sačuva Kevina Pantera, Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja.

"Kevin je fantastičan čovjek, želja svih nas je bila da ostane u klubu. Razgovarao sam sa većinom članova uprave i svi su bili za to da kapiten ostane u klubu. Kad me je Zoran Savić obavijestio da je skoro gotovo i da Kevin odlazi u Barselonu, zamolio sam ga da zamoli agente i Kevina da sačekaju par sati sa odlukom, što su i učinili. Pitao sam koje su prepreke i šta je to što će situaciju promijeniti u našu korist. Zoran mi je prenio uslove na šta smo kao klub reagovali i Kevin je ostao u Partizanu. Ponosim se time što smo takvog igrača zadržali, jako dobro znam šta on znači klubu i navijačima", kaže Mijailović.

Neizbježna tema je Nikola Mirotić koji je bio centralna figura u prelaznom roku.

Bivši reprezentativac Španije je prvo raskinuo ugovor sa Barselonom i sve je išlo u smjeru da će postati novi košarkaš Partizana, ali se poslednjem času posao izjalovio i Mirotić je na kraju postao novi košarkaš Olimpije Milano.

"Da je trebao da dođe u Partizan bio bi tu, pošto je odlučio drugačije neka mu je srećan izbor. Svako od nas bira svoj pravac. Nisam imao tu mogućnost da budem profesionalni sportista, ali da sam recimo bio, dvije stvari nikad u zivotu ne bih propustio. Da ne igram za svoju reprezentaciju i da ne igram u Partizanu pred najboljim navijačima na svijetu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:03