Milenijum ruši redom / -FOTO: KK MILENIJUM
13/01/2024 u 20:23 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Treća pobjeda Milenijuma u nizu

Za samo pet dana košarkaši Milenijuma savladali Danilovgrad, Ibar i večeras Dečić

Seriju dobrih igara i pobjeda košarkaši Milenijuma nastavili su i na gostovanju u Golubovcima. Nakon trijumfa nad Danilovgradom u gostima i Ibrom na svom terenu, igrači trenera Dušana Gojnića su večeras slavili i nad domaćim Dečićem, rezultatom 95:88 (27:28, 24:23, 19:21, 25:16).

Nakon izjednačene i neizvjesne borbe u prve tri četvrtine, pobjednik je odlučen u poslednjoj dionici, u čijem su finišu gosti sjajno odigrali i od minis četiri (77:81) u 34. minutu došli do preokreta i parcijalom 18:7 stigli do četvrte ovosezonske pobjede.

-Serija od tri pobjede u samo pet dana je kruna jednog vrijednog, upornog i strpljivog rada. Odluka da ove sezone pružimo priliku mlađim igračima se pokazala ispravnom, pošto svi od prvog do poslednjeg "ginu" za svaku loptu, ostavljaju "srce na terenu"... Ekipa je i u ovom meču pokazala karakter, odigrala je najbolje kad je bilo najpotrebnije i sasvim zasluženo smo slavili. Čestitam i treneru Dušanu Gojniću, koji je znalački, iz svakog igrača izvukao maksimum. Veoma sam zadovoljan kako se sezona odvija do sada - izgubili smo od Sutjeske, Teoda i Lovćena, koji se bore za ABA 2 ligu, a sve ostale rivale smo porazili, rekao je predsjednik KK Milenijum Boris Pižurica, pohvalivši i Upravu kluba, koja se "na sve načine bori da klub postoji i da Podgoričani mogu da uživaju u lijepoj košarci". 

image

Tvorac novog, mladog Milenijuma

-FOTO: KK MILENIJUM

Milenijum su do pobjede vodili kapiten Petar Ivanović sa 22 i Aleksa Vujadinović sa 21 poenom, a dvocifrena su još bila dva Miloša - Popović sa 17 i Kostić sa 15 poena.

Na drugoj strani najefikasniji su bili Bogdan Cebalović sa 27, Marko Koljević sa 23, Pavle Titić sa 17 i Luka Nikaljević sa 12 poena.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 09:53