Serija kreće iz Igala / -FOTO: OSCG
14/04/2023 u 11:52 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Finalna serija plej-ofa odbojkašica između Herceg Novog i Galeba počinje sjutra

Prvi meč serije koja se igra do tri pobjede na programu sjutra veče u 19 časova u Igalu

Utakmicom u subotu u 19 časova u Igalu počinje finalna serija plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica, u kojoj će se sastati Herceg Novi i Galeb Liko Soho Group.

Gošće iz Bara u odbranu titule kreću gostovanjem najdominantnijem timu regularnog dijela EPCG Superlige, Herceg Novom. Sastav Milorada Krunića nije izgubio ni set od početka sezone, a u trijumfalnoj seriji Novljanki našao se i Galeb u tri meča prvenstva i Kupa Crne Gore. U redovima prvaka vlada optimizam, uprkos značajnim izostancima.

-Kroz našu istoriju mnogo je prošlo finala, tako da sve ovo za nas nije ništa novo. Osjećaj je prelijep, igrati i ovu godinu samu završnicu prvenstva, što je i bio cilj. Bez obzira na činjenicu da u finalnu seriju ulazimo bez dvije igračice iz postave, igraćemo bez pritiska i sa željom da ponovimo veliku borbenost iz polufinalne serije, rekao je strateg Baranki Petar Koković.

Herceg Novi je početkom aprila došao do prvog trofeja u istoriji, pehara Kupa Crne Gore i sa ogromnim samopouzdanjem ulazi u prvu finalnu seriju ikada.

-Nadamo se jednoj zanimljivoj seriji. Dobro smo proučili ekipu Galeba, u drugim dijelu igraju puno bolju odbojku otkako su se pojačali sa dvije djevojke iz SAD. Naravno, mi se uzdamo najviše u sebe, u svoj pristup, u svoju igru, kao i cijele sezone. Ne opterećujemo se uopšte koliko će utakmica bili, koliko će setova ići, bitno nam je samo da na kraju slavimo tri puta i osvojimo titulu. Prema tome ćemo se nadam se i izgurati do kraja, kazao je trener Herceg Novog, Milorad Krunić.

Finalna serija se igra do tri pobjede.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 16:29