Itana Grbić / EPA-EFE-TIBOR ILLYES
10/12/2023 u 14:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grbić: Treba da odigramo hrabro

Ivona Pavićević očekuje veliku borbu

Itana Grbić i Ivona Pavićević svjesne su da ih protiv Švedske očekuje najteži meč na šampionatu, ali poručuju da ekipa treba da igra kao i do sada, da se ne bavi kalkulacijama i očekuje pomoć Mađarske, već da pred 12.000 ljudi pokaže da ima kvalitet za završnicu planetarne smotre.

- Sada nas čeka najteži posao, igramo protiv domaćina i glavnog favorita za osvajanje medalje. Svjesne smo protiv koga igramo i pred njihovim smo navijačima, ali sigurno da će to biti uživanje za igrati. Dosta zavisi od nas, ukoliko bi Mađarska odradila posao prije, to bi nam dosta olakšalo posao - istakla je Grbić. - Ponosna sam na sve što smo odradili do sada, od grupe pa do glavne runde. Mislim da sjutra treba da izađemo i odigramo hrabro, sa jakom odbranom koja nas krasi tokom cijelog prvenstva, pa ćemo vidjeti dokle će nas to dovesti. Kao što sam rekla, uvijek su favorit, imaju jako dobre individualce, sa golmanima koji su im dosta pomogli. Analizirali smo ih, ima tu još materijala da se spremi, ali sigurno je da ćemo u meč ući spremne - poručila je Grbić.

Ivona Pavićević nagalsila je da je ekipa fokusirana samo na duel sa Švedskom.

- Ne razmišljamo o duelu koji se igra prije nas. Igramo protiv Švedske i to nas je jedino zanima. Čeka nas velika borba i spremne smo na nju - istakla je Pavićević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:55