Освајачи медаља / - фото: Стрељачки савез
20/05/2021 u 12:25 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јукићева и Девић изненадили

На финалу Купа Црне Горе у стрељаштву стандардним ваздушним оружјем побједе однијели тринаестогодишњакиња и јуниор Доњих луга. Фаворити остали без одличја

Стријелци Доњих луга, Ксенија Јукић и Новак Девић тријумфовали су у финалу Купа Црне Горе у стрељаштву стандардним ваздушним оружјем.

Тринаестогодишња Јукић у дисциплини пушка и јуниор Девић код „пиштољаша” су иза себе оставили много искусније стријелце.

У дисциплини ваздушна пушка изненађујуће добре резултате су остварили Леа Аговић из Доњих луга, која је у финале ушла као седма, као и Беба Дабетић из Берана.

Расположени Миљан Девић из Доњих луга и Даринка Булатовић из Горштака су остали ван побједничког постоља.

Главни фаворити Милош Божовић из Берана и Анђела Миличковић из подгоричког Центра, такмичење су завршили на шестом, односно седмом мјесту.

У дисциплини ваздушни пиштољ, мјеста на побједничком постољу иза Девића су заузели „сребрна” Jована Поповић из Горштака и „бронзани” Жељко Миличковић из Старе вароши.

Код „пиштољаша” су такође, на папиру главни кандидати за висок пласман, Станислав Бошковић и Ивона Булатовић, завршили ван побједничком постоља.

Стријелац Брскова је био четврти, а чланица подгоричког Центра пета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 00:47