Manifestacija startuje u Portonovom / -FOTO: COK
24/07/2023 u 20:32 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kreće manifestacija: "Put Crne Gore do Pariza"

Crnogorski olimpijski komitet u srijedu u Portonovom organizuje manifestaciju povodom 365 dana da Olimpijskih igara u Parizu

U Portonovom će se u srijedu u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta održati manifestacija: "Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh".

-Dan kada ćemo obilježiti 365 dana po početka Olimpijskih igara u Parizu, okupiće posjetioce svih uzrasta koji su spremni za zabavu, takmičenje i druženje na sportskim terenima. Sportski entuzijasti i djeca uživaće u raznovrsnim sportskim aktivnostima, igrajući se na sportskim poligonima, uz tekbol i stoni tenis, pokazujući svoje vještine, a mladi talenti imaće priliku da izraze svoju kreativnost kreiranjem maskote crnogorskog olimpijskog tima za Pariz 2024. Edukacija je jedan od važnih aspekata druženja u Portonovom. Zato ćemo kroz kviz pokazati koliko znamo, ali i naučiti mnogo toga novog o sportu, Olimpijskim igrama i vrijednostima koje promovišu. Djeca tu neće biti sama, dio svakog tima biće i po jedan naš sportista, što daje dodatnu draž ovom nadmetanju. Šansu da saznate više o olimpijskom putu Crne Gore, našim sportskim uspjesima, ali i da upoznate istorijat Olimpijskih igara imate kroz izložbu fotografija, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Olimpijski šampion i generalni sekretar COK-a, Igor Vušurović, evropski prvak, četvorostruki olimpijac i predsjednik Sportske komisije COK-a, Draško Brguljan, ali i brojni drugi sportisti družiće se sa djecom i gostima na ovom događaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
COKPORTONOVI
29. april 2024 18:47