Vujović i trener Sigurdson na predstavljanju / -FOTO: FACEBOOK/GUMMBERSBACH
20/05/2023 u 11:46 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Miloš Vujović pojačao Gumersbah

Jedan od najboljih crnogorskih rukometaša potpisao dvogodišnji ugovor

Transfer koji je najavljen je ozvaničen - jedan od najboljih crnogorskih rukometaša Miloš Vujović u naredne dvije godine nosiće dres Gumersbaha. Vujović nakon tri sezone napušta Fukse Berlin sa kojim je još u trci za titulu u Bundesligi i koji je prvi favorit završnog turnira Evropske lige, koji će se narednog vikenda održati u Flensburgu.

- Veoma sam srećan što mogu da igram za јedan od naјvećih klubova u istoriјi Bundeslige. Gumersbah je klub sa velikom tradicijom, sjajnim navijačima, odličnim trenerom Sigurdsonom, koji je bio i vrhunski igrač i sigurno ću imati jos dosta toga da naučim od njega. To je bio jedan od glavnih razloga za moj dolazak. Siguran sam da se moјa energiјa slaže sa mentalitetom tima i vjerujem da ćemo imati uspjeha - rekao je Vujović na predstavljanju.

Vujović je treći crnogrski rukometaš koji će igrati za Gumersbah, a prije njega dres petostrukog prvaka Evrope nosili su Goran Stojanović i Žarko Marković.

Islandski trener Gudjon Valur Sigurdson, koji je jedno od najboljih krila ikada vjeruje da će 29-godišnji Cetinjanin biti veliko pojačanje.

- Ima iskustvo u reprezentaciјi Crne Gore i Berlinu, i dobro poznaјe Bundesligu - kazao je Sigurdson.

Pored Vujovića za Gumesrbah je potpisao i Slovenac Kristijan Horžen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
MILOŠ VUJOVIĆ
19. maj 2024 17:13