Miloš Vujović sa priznanjem / -STEFAN IVANOVIC
28/12/2023 u 16:21 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujović: Srećan sam zbog nagrade, želimo ponovo da pobjeđujemo

Najbolji rukometaš Crne Gore u inostranstvu nada se uspješnom nastupu na EP

Nakon što su im u prostorijama RSCG danas uručene nagrade najbolji rukometaši i rukometašice Crne Gore iznijeli su svoje impresije.

Miloš Vujović je drugu godinu zaredom proglašen za najboljeg ruklometaša u inostranstvu.

- Jako sam srećan zbog nagrade, koja je moja druga uzastopna i sigurno da je to jedan veliki pokazatelj da sam na pravom putu i da radim odlične stvari za sebe - kazao je Vujović.

Sa reprezentacijom Crne Gore trenutno je na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a prva provjera zakazana je sjutra protiv Sjeverne Makedonije u Staroj Pazovi.

- Što se tiče reprezentacije i predstojećeg Evropskog prvenstva – ekipa je na okupu, vrlo kvalitetno radimo i jedva čekamo da sve to krene. Nadam se ćemo meč sa Makedonijom iskoristiti da se što bolje pripremimo za Evropsko prvenstvo i, što je najvažnije, nakon meča ostanemo svi zdravi. Bilo bi sjajno da se ponovi prošlo Evropsko prvenstvo, što je bio istorijski uspjeh za Crnu Goru i stvarno nam je to jedna motivacija. Želimo ponovo da pobjeđujemo. Želimo ponovo da usrećimo naš narod. Mislim da smo na pravom putu i da je ekipa spremna za neki novi poduhvat. Dosta je tu pitanje i sreće, ali se nadam da će nam se sve kockice poklopiti i da ćemo opet ostvariti rezultat koji će za nas biti prihvatljiv - istakao je Vujović, koji je od ljetos nosi dres Gumerzbaha.

Kapitenka ŽRK Budućnost Ivona Pavićević dobila je priznanje za najbolju igračicu u Crnoj Gori.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam izabrana za najbolju rukometašicu u Crnoj Gori. Smatram da ova nagrada nije samo priznanje za trenutni moj uspjeh, već rezultati kroz godine rada, posvećenosti, truda i ljubavi prema rukometu. Ovo je samo dodatna motivacija da budem još bolja i uspješnija. Želim da se zahvalim svojoj porodici i prijateljima koji su uvijek uz mene i, naravno, Rukometnom savezu koji je izabrao baš mene za najbolju - istakala je Pavićević.

Priznanje za najboljeg rukometaša u Crnoj Gori obradovalo je i Filipa Kriovkapića, srednjeg beka Lovćena.

- Koristim priliku da se zahvalim Rukometnom savezu koji mi je dodijelio nagradu za najboljeg igrača u domaćem prvenstvu u protekloj sezoni. Zahvalio bih se saigračima i Rukometnom klubu Lovćen, jer sigurno uz dobar i kvalitetan rad vratili smo titulu, pa je samim tim i došla ova nagrada.

Nina Ramusović, članica ORK Rudar je veoma srećan što je dobila nagradu za najbolju mladu igračicuz,

- Srećna sam zbog ovoga. Ovo je jedna nagrada i velika motivacija za moj dalji rad i uspjeh - kazala je NIna.

Ilija Rafailović, čllan Budvanska rivijera Budva je zaslužio priznanje za najboljeg mladog rukometaša.

- Veoma mi je drago što me je Rukometni savez izabrao za najboljeg mladog igrača godine. Poslije teške povrede, iz koje sam izašao u januaru, uz pomoć mog trenera Dejana Dragnića uspio sam da se vratim u formu i da postignem prikazane rezultate - rekao je Rafailović.

Tatjana Brnović, članica Krima i najbolja rukometašica u inostranstvu zbog klupskih obaveza nije prisustvovala dodjeli priznanja, pa će joj naknadno biti uručeno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 23:09