Utakmica večeras u 18 u ”Nikoljcu” / -FOTO: OSCG
20/03/2024 u 10:42 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkaši Jedinstva priželjkuju majstoricu

Budućnost volej slavila u prvom meču polufinalne serije plej ofa na svom terenu sa 3:0

Revanš utakmica polufinala plej ofa EPCG Superlige između odbojkaša Jedinstva i Budućnost voleja odigraće se večeras u 18 časova u SC "Nikoljac" u Bijelom Polju.

U prvom meču polufinalne serije, Budućnost je slavila na domaćem terenu maksimalnim rezultatom, pa Milana Rovčanina i saigrače očekuje teška utakmica i borba pred domaćom publikom, gdje im je potrebna pobjeda za eventualnu "majstoricu", koja bi u krajnjem odlučila ko će u finale plej ofa EPCG Superlige za odbojkaše.

-Sigurno da nas očekuje veoma teška utakmica. Situacija je jasna, moramo da pobijedimo kako bi nastavili borbu za finale. Utakmicu dočekujemo maksimalno spremni i motivisani. Nadam se da će ljudi prepoznati trenutak, doći na utakmicu i na taj način nam dati vjetar u leđa, kako bi zajedno ostvarili veoma važnu pobjedu, kazao je kapiten bjelopoljskog tima Milan Rovčanin.

Na krilima maksimalnog trijumfa u "Morači", sastav Dejana Radića stiže u Bijelo Polje, a kapiten Nikola Radović očekuje od svog tima da daju sve od sebe i obezbijede finale.

-Poslije izgubljenih mečeva sa Budvom, pobjeda protiv Jedinstva nam je od velikog značaja i sigurno da nam daje na samopouzdanju pred drugi meč. Očekujem da odigramo na visokom nivou i sa malim brojem grešaka, baš kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici. Cijele godine radimo i treniramo za ovakve utakmice i sigurno da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo u Bijelom Polju i zasluženo prođemo u finale plej ofa, rekao je kapiten Podgoričana Nikola Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:09