Prošlogodišnji finalisti rivali u polufinalu / -FOTO: OSCG
01/03/2024 u 12:35 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odbojkaši Mornara večeras dočekuju Bjelopoljce

U drugom meču polufinala Kupa Crne Gore u nedjelju će igrati prošlogodišnji finalisti - Budva i Budućnost volej

U prvim polufinalnim utakmicama Kupa Crne gore za odbojkaše sastaće se Mornar i Jedinstvo u Baru, kao i prošlogodišni finalisti Budva i Budućnost Volley u Budvi.

Mornar će dočekati Jedinstvo večeras u 20 časova u SC "Topolica". Do polufinala odbojkaši Mornara stigli su pobjedom nad Lovćenom 3:0 u četvrtfinalu, dok je Jedinstvo bilo bolje od Galeba takođe maksimalnim rezultatom. Oba tima plasirala su se u plej-of EPCG Superlige. U ligaškom dijelu Barani su savladali Bjelopoljce na domaćem terenu nakon velike borbe 3:2, a Jedinstvo se revanširalo kod kuće maksimalnim rezultatom. Nakon odigranih 10 kola EPCG Superlige, odbojkaši Jedinstva su ostvarili šest pobjeda i ligaški dio su završili na trećem mjestu, ispred Mornara, koji je dobio četiri utakmice.

Nakon što su sinoć odigrali derbi 10. kola šampionata, koji je odlučio o prvom mjestu na tabeli, Budva i Budućnost će se opet sresti u dvorani Mediteranski sportski centar u nedjelju od 20 časova u prvoj utakmici polufinala Kupa. Budva i Budućnost Volley plasirali su se direktno u polufinale kao prošlogodišnji finalisti Kupa.

Revanš utakmice na programu su u periodu 8 – 10. mart, dok je finale Kupa Crne Gore planirano za kraj marta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:54