/ foto: srpska napredna stranka
25/12/2022 u 13:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Naš narod sa Kosova i Metohije svetog Nikolu proslavio na barikadama

Vučić napominje da nastavljaju da rade na modernizaciji Srbije, u čemu pomažu i iskreni prijatelji te zemlje

Samo nas jedna nedelja dijeli od nove, nadamo se još bolje i još uspješnije godine za sve naše građane, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je nedelja za nama bila ispunjena tugom zbog smrti Siniše Mihajlovića, a opet nas i podsjetila na svu radosti koju nam je veliki Miha, svojom majstorskom igrom, donio u prethodnim decenijama, prenosi Kosovo online.

- Naš narod sa Kosova i Metohije je svetog Nikolu proslavio na barikadama, istrajan u želji da živi kao i sav drugi civilizovani svijet – slobodno, čuvajući živote i perspektivu svoje djece. O tome sam tokom nedelje razgovarao i sa potredsjednicom Vlade i ministarkom spoljnih poslova Republike Slovenije i admiralom NATO- dodao je Vučić.

Vučić napominje da nastavljaju da rade na modernizaciji Srbije, u čemu pomažu i iskreni prijatelji te zemlje.

- Tako sam se u Azerbejdžanu sastao sa predsjednikom Ilhamom Alijevim sa kojim sam razgovarao o širenju već postojeće i stvaranju novih vidova saradnje. Nastavljamo da se borimo za što bolji život svih naših građana i sigurnu budućnost naše djece. Živjela Srbija!", poručio je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:49