/ - MKG
11/05/2023 u 15:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budvanska rivijera ponudila ljetovanje djeci iz beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"

Ministarstvo prosvjete Srbije se zahvalilo pojedincima i kompanijama koji su pokazali solidarnost i pružili podršku kada je najteže

Budvanska rivijera ponudila je ljetovanje djeci iz beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", uputivši dopis Ministarstvu prosvjete Srbije.

Kako navode na Instagram stranici Ministarstva prosvjete Srbije, u dopisu hotelska grupa Budvanska rivijera napominje da raspolaže smještajnim kapacitetima u hotelima u Budvi, a ponudili bi boravak djeci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi.

- Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit djece, koja su nažalost svjedočila masakru i na sreću izbjegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave Društva Hotelske grupe Budvanska rivijera, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili ljetovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka djece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama - stoji u poruci.

Ministarstvo prosvjete Srbije se zahvalilo pojedincima i kompanijama koji su pokazali solidarnost i pružili podršku kada je najteže.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:21