NIKOLA MILOVIĆ / - FOTO: DPS
09/05/2024 u 18:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milović: Vlast ponizila i uništila Budvu, vrijeme je za promjenu vlast

Aktuelna vlast ponizila je i uništila Budvu u toku svoje osmogodišnje vladavine. Sportski klubovi su uništeni, kultura ne postoji, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitiovizmom, kazao je Nikola Milović, nosilac liste "Budva može bolje!".

- Za osam godina potrošeno je 350 miliona eura, a na planu razvoja grada nije urađeno ništa. Stanje komumalnog reda je katastrofalno, zelene površine zapuštene, a umjesto novih razvojnih projekata dobili smo parlamentarnu većinu zbog koje svakih godinu dana idemo na izbore - dodao je Milović.

Vrijeme je da se ovo promijeni, poručio je.

- Došlo je vrijeme za promjenu vlasti u Budvi. Kao predsjednik opštine predvodiću stručnu, odgovornu i kompetentnu gradsku upravu. Od Budve ćemo napraviti moderan, turistički, kulturni, sportski i kreativni centar Mediterana. Biće ovo grad jednakih šansi. Biće ovo grad koji će pružiti svima priliku - istakli su.

Utvrđen redosled lista za izbore u Budvi

Pobijedićemo u Budvi, jer je vrijeme da Budva dobije odgovornu vlast. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran čovjek. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran tim i to onaj tim koji neće zloupotrijebiti povjerenje koje su mu građani dali. Nakon decenije propadanja ovoga grada konačno ćemo ga pokrenuti sa mrtve tačke, dodao je.

Pobijedićemo u Budvi! Zato što Budva zaslužuje bolje. Zato što pristojna Budva mora da postoji. Zato što Budva može bolje, zaključili su u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DPSBUDVAVLAST
15. jul 2024 23:30