фото: Влада / - фото: Влада
20/11/2021 u 14:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић посјетио Дјечји дом у Бијелој: Обавеза свих нас је да дјеца расту срећна

Он је истакао да ће Влада учинити све да ријеши проблеме које оптерећују запослене у Дому

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић поводом Међународног дана дјетета посјетио је данас Дјечји дом "Младост" у Бијелој. Он је вријеме у Дому искористио за дружење и разговор са дјецом, којој је уручио поклоне.

Премијер Кривокапић разговарао је и са руководством Дома о изазовима и проблемима са којим се суочавају у раду. Изразио је задовољство због прилике да посјети Дом и да разговара са дјецом, поручивши да је обавеза Владе и запослених у овој институцији да дјеци омогуће све оно што им је неопходно и што не могу имати у свом породичном дому.

image

фото: Влада

- фото: Влада

 - Хвала на свему што чините за ову дјецу. Ова установа је од почетка показала своју потребу и оправданост. Обавеза свих нас је да дјеца расту срећна, задовољна, јер једино таква дјеца су гарант добре државе -  казао је премијер Кривокапић.

image

фото: Влада

- фото: Влада

Он је истакао да ће Влада учинити све да ријеши проблеме које оптерећују запослене у Дому.

image

фото: Влада

- фото: Влада

Из Дома су пожељели добродошлицу премијеру и изразили задовољство због његове посјете. Поручили су да су дјеца у Дому, без обзира на своје судбине и породичне приче, срећна и задовољна. Као највећи проблем истичу недостатак стручне радне снаге, као и одлив стручног кадра. Очекују од Владе да им пружи подршку, те да заједничким снагама, како су истакли, раде на рјешавању проблема и унапређењу рада Дјечјег дома.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:33