Фото: Управа (РТЦГ) / - Фото: Управа (РТЦГ)
31/05/2021 u 16:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Повлаче се са тржишта небезбједни сигурносни прслуци

Наводи се да, на основу одлуке Тржишне инспекције, предузеће Центрометал Подгорица повлачи са тржишта рефлектујући прслук, непознате робне марке

Рефлектујући сигурносни прслуци, произведени у Кини, повлаче се са тржишта по налогу тржишне инспекције јер у небезбједни, саопштено је из Управе за инспекцијске послове.

Наводи се да, на основу одлуке Тржишне инспекције, предузеће Центрометал Подгорица повлачи са тржишта рефлектујући прслук, непознате робне марке, модела ЕМ 256, произвођача Емиx гарден из Кине, јер се ради о опасном производу са озбиљним ризиком.

-Јер корисник, носећи наведени рефлектујући прслук, приликом рада или у близини саобраћајница, у условима лоше видљивости нема ретрорефлексије свијетла са постављених ретрорефлективних трака на производу, па је повећана опасност од удара наилазећег возила-прецизира се у саопштењу.

Како су казали из Управе, по налогу Тржишне инспекције, због истих недостатака производа, Могул Црна Гора – МЦГ Оил из Подгорице повлачи са тржишта рефлектујући прслук, артикал 54257, серијски број 3800148442574, „Ауто працтице“ - земља поријекла Кина.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:52