Одовић / Фото: Иван Петровић Ипе
20/07/2021 u 16:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Спајићев секретар у "клинчу" с твитерашима: Мораћу да порадим на брзоплетости

Одовић критичарку на Твитеру назвао "уваженом ботином", па се покајао

Државни секретар у Министарству финансија Јанко Одовић имао је буран "твитер викенд", а између осталог добио је и критике на рачун свог понашања на друштвеним мрежама. 

Наиме, пошто је на свом званичном Твитер профилу подијелио информацију о обезбјеђивању социјалних ваучера, што је пројекат Министарства гдје је запослен, добио је критике од кориснице Твитера.

То се Одовићу није баш допало, па је своју критичарку назвао "уваженом ботином". 

- Задивљујуће са којом пажњом пратите наш рад. То заиста сматрам подршком и комплиментом. Али, боље то вријеме искористите тако што ћете предложити конкретно нешто за бољи живот свих у Црној Гори- написао је Одовић. 

image
Фото: Твитер

Инспиративна расправа није промакла будном оку Твитера и кандидату за члана Савјета РТЦГ Бојану Баћи, па је Одовићу упутио критику да државни секретар не може и не смије да тако разговара са грађанима.

image
Фото: Твитер

- Порески обвезници који критикују рад Владе требало би у њеним очима да буду подједнако вриједни као и они који је подржавају. Kонтам да ботовање нервира, али нервоза се не смије показивати овако- истакао је Баћа. 

Секретар у ресору Милојка Спајића је уважио Баћину критику.

- Слажем се и хвала на конструктивној критици. Уважавам и свакако морам радити на својој брзоплетости у изражавању- казао је Одовић. 

Подсјетимо, Одовић је на мјесто државног секретара у Спајићевом ресору постављен у децембру прошле године. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

16. septembar 2021 08:25