Spajić sa predstavnicima Porto Montenegra / - VLADA CG
20/11/2023 u 16:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić sa predstavnicima Porto Montenegra: Najavljen najveći investicioni projekat

Istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice.

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore, zbog toga je neophodno čuti i glas investitora koji sprovode uspješne projekte u našoj zemlji, ocijenio je predsjednik Vlade Milojko Spajić, zbog čega se sastao sa predstavnicima Porto Montenegra, izvršnim direktorom Dejvidom Margasonom i Predragom Lekovićem, direktorom za odnose sa Vladom i upravljanjem imovinom. Sastanku je prisustvovao i ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

- Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra - Synchro. Razgovaralo se i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore.

Takođe, istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice.

Investitor je predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu, što je dobar osnov za rad na unaprjeđenju poslovnog okruženja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 11:55