Полиција илустрација - фото: Управа полиције / - Полиција илустрација - фото: Управа полиције
10/05/2021 u 16:21 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Нова смјена: Данило Ивановић командир тиватске полиције

Данас се очекују смјене и у републичкој саобраћајној полицији. Наредних дана, биће кадровских промјена и у центрима безбједности на сјеверу

Директор Управе полиције Црне Горе, Зоран Брђанин, смијенио је командира тиватске полиције Лубишу Ровчанина, сазнаје портал " Дан". Ту функцију ће у будуће обављати Данило Ивановић.

Он је био командир полиције на тиватском аеродрому. Ивановић је прошле године постављен за командира на аеродрому након што је ту функцију напустио Зоран Становић. За шефа полиције на тиватском аеродрому постављен је Бојан Лалатовић, досадашњи инспектор за крвне деликте у ОБ Котор.

Лубиша Ровчанин ће бити распоређен на друго радно мјесто, а у оквиру систематизације коју је недавно, на предлог Зорана Брђанина усвојила Влада.

По том акту више од 200 руководилаца у Управи полиције је разријешено и чека нова рјешења. Оби који остану не распоређени, на основу уредбе предходне  Владе имају право на накнаду наредних годину дана. Данас се очекују смјене и у републичкој саобраћајној полицији. Наредних дана, биће кадровских промјена и у центрима безбједности на сјеверу.

Izdvojeno

28. jul 2021 14:48