вељко беливук / - интернет
27/09/2021 u 08:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беливук стоји иза убиства мог дјетета

За убиства Горана Михаjловића и Николе Митића (33), чиjи jе нестанак приjављен, како је незванично сазнао Блиц, до краjа ове недеље биће проширена истрага против Вељка Беливука, познатиjег као Веља Невоља, и његове криминалне групе

Горан Михаjловић (22) нестао jе 1. априла 2019. О њему се ништа ниjе знало до прије неколико дана када jе тужилаштво за организовани крминал, у сарадњи са припадницима МУП Србиjе и Безбедносно-информативном агенциjом прикупило доказе за основану сумњу да су Михаjловића намамили и убили припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића.

- Ову информациjу сазнала сам у медиjима. Мене jош нико ниjе позвао. Jа само желим да сазнам истину ко jе наручио и убио мог Горана - почиње своjу исповест маjка за Блиц.рс.

"Добио jе ‚‚порше" за неки посао"

Према њеним ријечима, са сином Гораном ниjе живела заjедно у кући. Међутим, седам дана пре него што ће нестати он се са супругом и ћерком вратио у породични дом.

- Ниjе ми ништа рекао. Знала сам да jе урадио неки посао и да jе за то добио аутомобил „порше“ коjи jе возио. Говорила сам да толико дуго радим и да тако скупоцени ауто никада нисам имала у животу. Ниjе био близак са мном и ништа ми ниjе говорио- обjашњава Сања.

На дан када jе нестао ниjе га видјела. Горанова маjка jе примјетила само да jе вече пре тога био jако нервозан.

- Jавио се оцу и супрузи Катарини и поручио да ће брзо да се врати. Ноћ jе увелико пала, а њега ниjе било. Ниjе се jављао ни на телефон. Катарина нам jе рекла да сигурно нешто завршава. Када jе прошло седам дана, а он се ниjе поjављивао, нити jављао, нестанак смо приjавили полициjи. Полициjа jе Горанов аутомобил, коjим jе отишао да се нађе са другом, пронашла 12. априла у Новом Београду. У ауту jе био и пиштољ, као и пасош и лична карта Горана Михаjловића. Приватном истрагом дошла сам до сазнања да иза убиства мог детета стоjи клан Вељка Беливука- тврди Сања.

Након Горановог нестанка на сваких седам дана одлазила jе у полициjу, али информациjа ниjе било.

- После извјесног времена, кренули смо сами у потрагу. Дошли смо и до снимака са камера, гдје се види да се срео са Нином Шунтићем, и да jе ушао у његов „смарт“. Горанов џип jе остао на паркингу у Реснику. Све се то види на камери. После извјесног времена, камера jе забиљежила и мушкарца са брадом, наочарима и качкетом како долази и откључава возило мог Горана и одвози га негде. И то око 16.30, а од тог тренутка и телефон мог сина jе недоступан- каже Сања.

Инспектор Службе за борбу против организованог криминала Божидар Столић , према Сањим, ријечима био jе jедан од људи из полициjе са коjима jе сарађивала.

- Виђала сам се и причала са инспектором Столићем. Тек када jе ухапшен због одавања службених таjни клану Вељка Беливука ствари су ми биле jасниjе. Имала сам утисак да све што би од мене сазнао о сину, о наши сазнањима преносио jе криминалцима. Само он jе знао неке информациjе коjе су се касниjе поjавиле - тврди Сања Михаjловић.

Према њеним ријечима, након свега би вољела само да сазна све детаље све о нестанку, али и убиству сина Горана.

- Вјеруjем да постоjе докази на основу коjих ће бити подигнута оптужница за убиство мог Горана . Да ћу све сазнати о злочину... - закључуjе Сања.

За убиства Горана Михаjловића и Николе Митића (33), чиjи jе нестанак приjављен, како је незванично сазнао Блиц, до краjа ове недеље биће проширена истрага против Вељка Беливука, познатиjег као Веља Невоља, и његове криминалне групе. Тужилаштво за организовани криминал у сарадњи са припадницима МУП Србиjе и БИА, према званично jош непотврђеним информациjама, прикупило jе доказе за основану сумњу да су двоjицу младића, намамили и убили припадници Беливуковог клана

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:53