Ilustracija / Shutterstock
04/02/2024 u 16:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Četiri osobe uhapšene zbog dvije teške krađe

Dvojica Podgoričana lišena su slobode zbog krađe agregata, dok su uhapšena i dva strana državljana zbog teških krađa u produženom trajanju

U prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. januara pristupilo oštećeno lice i prijavilo da mu je u toku noći iz dvorišta porodične kuće ukraden benzinski agregat za struju vrijednosti od oko 1.000 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

- Operativnim radom na terenu pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično djelo izvršeno od strane dva lica iz Podgorice. Kao počinioci identifikovani su A.P. (28) i E.S. (29), te je A.P. lišen slobode, dok je za E.S. rapisana potraga - navode iz policije.

Nadalje, kako ističu, 27. januara na graničnom prelazu Debeli brijeg E.S. je lociran i lišen slobode.

- Takođe, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su lišili slobode dva strana državljanina koja se sumnjiče za krivično djelo teška krađa u produženom trajanju - saopštavaju iz policije.

Naime, 2. februara pripadnici budvanske policije su od K.E. (43) i G.M. (40) prikupili obavještenja na zapisnik, te su ih po nalogu nadležnog tužioca lišili slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:45