полиција, илустрација / - полиција, илустрација
12/02/2022 u 13:05 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Идентификован возач који је ударио пјешака у Подгорици

Јуче око осам часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао пјешак С.Д. (23) из Подгорице и тада непознато возило којим је управљао непознати возач.

Службеници Центра безбједности Подгорица су идентификовали возача који је јуче у јутарњим часовима у Булевару револуције возилом ударио пјешака и побјегао, саопштили су из Управе полиције.

 - Јуче око осам часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао пјешак С.Д. (23) из Подгорице и тада непознато возило којим је управљао непознати возач. Предузетим активностима полиција је дошла до сазнања да је у овој саобраћајној незгоди учествовало возио марке "дачиа" подгоричких регистарских ознака којим је управљао Б.Д. (68) - наводе из полиције.

Б.Д. је приступио у службене просторије Центра безбједности Подгорица по позиву и од њега су прикупљена обавјештења у својству грађанина на околности догађаја. 

Комплетни списи предмета упућени су државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици на оцјену и мишљење, који је наложио да се од Б.Д. узме крв ради анализе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 22:33