С лица мјеста убиства Павићевића (Фото: Дан)
14/05/2021 u 11:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јовановић оптужен да је избо Павићевића, сломио му лобању, па украо 70 еура

Свјестан свог дјела, а чије извршење је хтио, на начин што је оштећеном задао три убода ножем i задао му најмање 19 удараца у предјелу главе

Због тешког убиства Зорана Павићевића, потврђена је оптужница Вишег државног тужилаштва у Подгорици против Златка Јовановића, сазнаје портал " Дан".

Јовановић се, према оптужници у коју је портал " Дан" имао увид, терети да је између 23. и 24. новембра прошле године, у времену од 20,00 до 06,00 часова у Даниловграду у ресторану "Обала"  на свиреп начин из користољубља са умишљајем убио Павићевића.

-Свјестан свог дјела, а чије извршење је хтио, на начин што је оштећеном задао три убода ножем од којих један у лијевом поткључном предјелу, а два у унутрашњој половини и на предњој страни грудног коша, у средишњем међупрсном предјелу и нанио оштећеном посјекотине у предјелу предње стране грудног коша, у средњем и лијевом прсном предјелу на три мјеста те истоме задао најмање 19 удараца у предјелу главе чврстим, механичким оруђем и док се бранио од удараца, задао му најмање два ударца механичким оруђем, чврстим, дугуљастим у предјелу лијеве и десне шаке, нанијевши му тако тјелесне повреде због којих је оштећени трпио болове и страх јаког интензитета-наводи се у документу у који је портал " Дан" имао увид.

Како се даље наводи, услед којих је повреда код оштећеног наступила смрт.

-И то непосредно услед угушења због удисања крви из раскиданих крвних судова око вишеструких прелома костију лица и лобање, потпомогнуто крварењем из поткључне вене и раскиданих крвних судова око прелома, а које прилике је окривљени са шанка објекта одузео сав новац који се тамо налазио у власништву угоститељског објекта „О.“ и то у износу од око 70,00 еура у металним апоенима,чиме је извршио кривично дјело - тешко убиство из члана 144 тачка 1 и 4 Кривичног законика Црне Горе- наводи се у документу.

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:20