/ - FOTO: ILUSTRACIJA
09/05/2023 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad suprugom

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a koji se nakon predočenog sadržaja prijave izjasnio da se sa navodima upozna Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću

Nikšićka policija je uhapsila D.R. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

- Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je od strane oštećene osobe da je 3. maja u njen stan došao njen suprug D.R. (32) sa kojim ne živi zajedno određeni period, te da je fizički nasrnuo na nju, upućujući joj pogrdne riječi. Po izjavi oštećene, D.R. je nakon toga, upotrebom fizičke snage, a protivno njenoj volji, oborio na krevet i neprikladno je dodirivao - saopštila je policija.

Njoj je ljekar konstatovao lakše tjelesne povrede u vidu podliva i modrica u predjelu podlaktica.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a koji se nakon predočenog sadržaja prijave izjasnio da se sa navodima upozna Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću se izjasnio da se u radnjama D.R. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljene polne radnje i naložio da se od D.R. prikupi obavještenje u svojstvu građanina na navedene okolnosti.

- Nakon svih dalje preduzetih mjera i radnji od strane policijskih službenika u odnosu na ovaj predmet, postupajući tužilac je naložio da se D.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje - navodi policija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:59