/ FOTO: ž.B.
18/09/2023 u 17:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin procesuiran zbog prijetnji bivšem fudbalskom treneru

U odnosu na predmetnu prijavu policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, te prikupili obavještenja od više lica, rečeno je iz policije

Nikšićki policajci su, postupajući po prijavi bivšeg trenera jednog fudbalskog kluba, podnijeli Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću krivičnu prijavu protiv I.Č. (49).

- Naime, oštećeni je policiji prijavio 8. avgusta da mu je na sastanku upravnog odbora toga fudbalskog kluba, njemu nepoznato lice, koje nije imalo status člana upravnog odbora uputilo riječi prijeteće sadržine. U odnosu na predmetnu prijavu policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, te prikupili obavještenja od više lica- rečeno je iz policije.

Spise predmeta pripadnici nikšićke policije dostavili su postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na ocjenu i mišljenje, te se nakon uvida u pomenute tužilac izjasnio da se u radnjama I.Č. stiču elementi krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:16