Medovina / - SRDJAN BOLJEVIC
16/10/2022 u 20:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Od pet metaka u tijelu Borilovića, samo jedan policijski

Nalaz pokazao da su sve povrede od metaka kojima je Vuk Borilović pogođen bile smrtonosne

Obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne, prenosi portal RTCG.

Ko je sve pucao tog dana na Borilovića iz tužilaštva za TVCG, međutim, nijesu mogli kazati, osim što su nezvanično dali podatak da je od pet metaka pronađenih u tijelu Borilovića jedan policijski, a za ostala četiri nije utvrđeno iz kojeg oružja su ispaljeni.

Pet metaka iz dva pištolja završilo je u tijelu Vuka Borilovića koji je 12. avgusta ubio deset osoba na Cetinju. Nalaz balističkog vještačenja, kako je ta TVCG saopštila rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

Prema nezvaničnim saznanjima, za sada nepoznata osoba upucala je Borilovića sa četiri projektila dok je iz pištolja policijskog službenika – ubica pogođen jednim metkom.

Iz tužilaštva je saopšteno i da se iz nalaza obdukcije Borilovića zaključuje da su sve povrede od metaka bile smrtonosne.

U slučaju iz naselja Medovina, saslušano je više građana, a u tom svojstvu i Cetinjanin za kojeg se u javnosti pojavila informacija da je zaustavio krvavi pir.

Podsjećamo, on je ranije predao istražiteljima pištolj koji posjeduje i koji je takođe vještačen. Međutim kako saznaje RTCG, nalaz je pokazao da iz tog oružja, Borilović nije pogođen.

U tragediji na Cetinju prije dva mjeseca, u razmjeni vatre, ranjen je i policijski službenik čije su kolege, kako je ranije saopšteno, u pravcu ubice ispalile više od 20 metaka

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:46