Утврдиће полицијско поступање / - SRDJA BOLJEVIC
30/07/2021 u 20:23 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОДТ Цетиње формирало предмет: Изузимају рисивер, вјештачиће повреде Рогановића

По налогу поступаjућег тужиоца прикупљена су обавjештења од подносиоца приjаве и дониjета наредба о судскомедицинском вjештачењу тjелесних повреда оштећеног, истакао је руководилац ОДТ Цетиње Душко Милановић

Основно државно тужилаштво на Цетињу формирало jе предмет поводом инцидента коjи се догодио 28. jула у башти угоститељског обjекта „Ла Мартина” када су непознати полициjски службеници Сектора за борбу против криминала злостављали власника тог локала, Цетињанина Ивана Рогановића.

Како jе саопштио руководилац цетињског ОДТ-а Душко Милановић, поступаjући ро кривичноj приjави Рогановића од 29. jула, истог дана предузете су све потребне мjере и радње како би се утврдило чињенично стање.

– По налогу поступаjућег тужиоца прикупљена су обавjештења од подносиоца приjаве и дониjета наредба о судскомедицинском вjештачењу тjелесних повреда оштећеног – навео jе Милановић.

Милановић је истакао и да jе ради утврђивања индентитета свих полициjских службеника Сектора за борбу против криминала коjи су том приликом предузимали службене радње, као и свих осталих особе коjе су биле присутне, упућен захтjев цетињскоj полициjи.

– Основном суду на Цетињу подниjет је захтjев за изузимање ресивера за видео надзор са угоститељског обjекта „Ла Мартина” и упућен позив за прикупљање потребних обавjештења од грађана за коjе jе утврђено да су били пристутни на лицу мjеста. Све радње у овом предмету ће се предузимати благовремено и хитно, а о исходу поступка jавност ће бити благовремено обавиjештена – поручио jе Милановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:45