/ - FOTO. UPRAVA POLICIJE, TVITER
26/09/2023 u 18:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ODT formirao predmet: Krivična prijava protiv učenika bjelopoljske škole

Dodaju da će se radi razjašnjenja ove krivično-pravne stvari saslušati i drugi svjedoci i prikupiti dokazi, nakon čega će ODT donijeti odluku

Uprava policije je podnijela krivičnu prijavu protiv učenika srednje škole u Bijelom Polju A.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu više lica. On je osumnjičen da je jutros u dvorištu Srednje elektro-ekonomske škole, nakon kraće rasprave, potezao startni pištolj na okupljene učenike.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju formiran je predmet povodom ovog događaja.

"Iz krivične prijave proizilazi da je A.S. u dvorišti Srednje elektro-ekonomske škole, nakon kraće rasprave, nasrnuo na učenika S.B., a drugi učenici su ih razdvojili da ne bi došlo do fizičkog kontakta. Zatim je otišao do svog vozila parkiranog u krugu škole i iz njega uzeo gasni pištolj marke "Blow", repetirao ga u pravcu više lica i mahao njime, a i uputio riječi prijetnje, što je kod prisutnih izazvalo osjećaj ugroženosti i straha. Nakon toga se udaljio u nepoznatom pravcu", navodi se u predmetu ODT-a, prenosi portal RTCG.

U toku je postupak izviđaja. Postupajuća tužiteljka saslušala je A.S. i svjedoka - oštećenog S.B.

Dodaju da će se radi razjašnjenja ove krivično-pravne stvari saslušati i drugi svjedoci i prikupiti dokazi, nakon čega će ODT donijeti odluku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. novembar 2023 00:35