/ ФОТО: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
18/02/2022 u 20:17 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оптужен за шверц дроге: У ЦГ унио кокаин чистоће 98 одсто

Приликом детаљне граничне контроле возила које се кретало из ЦГ ка Хрватској, пронађено је 35 паковања кокаина, чистоће око 98 одсто

Албански држављанин П. С. оптужен је да је преноси кокаин из Албаније преко Црне Горе. Службеници Управе прихода и царина и Управе полиције раније су саопштили да су заплијенили,на граничном прелазу Дебели бријег, више од 37 килограма кокаина.

Из Управе прихода и царина тада је саопштено је да је ухапшена једна особа која је управљала возилом албанских регистарских таблица.

- Заслугом службеника Царинске испоставе Дебели бријег, али и службеника црногорске Управе полиције, приликом детаљне граничне контроле возила које се кретало из Црне Горе ка Хрватској, пронађено је 35 паковања кокаина укупне тежине 37.7 килограма, чистоће око 98 одсто- саопштено је раније.

Дебели Бријег: Заплијењено 37 кг кокаина, чистоће око 98 одсто

Виши државни тужилац Армин Селмановић, навео је потврђеном оптужницом да је оптужени 29. новембра 2021. године, преносио ради даље продаје и на граничном прелазу С. из Албаније унио у Црну Гору, кокаин.

- На граничном прелазу С. ушао у Ц. Г. возилом којим је управљао, у којем је у специјално направљеној прегради између наслоњача задњег сједишта и товарног простора пртљажника, превозио сакривено 35 паковања (са прашкастом материјом бијеле боје) опојне дроге кокаин укупне нето масе 35.071,8 грама, правоугаоног облика направљених од пластичне кесе, пластичне фолије и провидне селотејп траке са утиснутим логом “Л.“ на 34 паковања и логом „Т..“ на 1 паковању- наведено је оптужницом.

Дрога је пронађена и одузета од стране овлашћених службеника Управе Царина и Управе полиције на граничном прелазу Д. Б. приликом контроле и прегледа возила, а била је намијењена даљој неовлашћеној продаји.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:49