ODT Podgorica / - дан
06/04/2023 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podignut optužni predlog: Okrivljeni za prebijanje mladića zbog majice Crvene zvezde

Okrivljenima se stavlja na teret da su nasilničko ponašanje učinili na štetu P.M., R.D., V.B., L.M., a tešku tjelesnu povredu na štetu R.D. Kritični događaj se odigrao u igraonici "PC Gamer" 5.3.2023. godine

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podnijelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Podgorici protiv okrivljenih L.R., M.V., A.G., O.K. i P.B., zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, izvršenih na štetu D.R., M.P., V.B. i L.M.

- Okrivljenima se stavlja na teret da su nasilničko ponašanje učinili na štetu P.M., R.D., V.B., L.M., a tešku tjelesnu povredu na štetu R.D. Kritični događaj se odigrao u igraonici "PC Gamer" 5.3.2023.godine, kada je, oštećeni R.D., kako je opisano u optužnom aktu, skinuo duksericu i ostao u majici navijača kluba "Crvena zvezda", nakon čega mu je prišao V.M. i pitao ga da li je to majica Crvene zvezde i kada mu je ovaj potvrdno odgovorio on je povišenim tonom tražio da je skine a kada je oštećeni to odbio, zadao mu je udarac u predjelu vilice, a nakon toga i više udaraca pesnicama u predjelu glave, kada su se priključili i okrivljeni R.L. i K.O. zadajući mu udarce u predjelu glave, dok ga je okrivljeni V.M. udario palicom u predjelu tjemena, navodi se u optužnom predlogu.

Nakon toga, kako se dodaje, oštećeni R.D. pao je na parkirano vozilo, nakon što su ga izgurali iz igraonice, a zatim na asfalt kada su mu prišli svi okrivljeni, bez mogućnosti da se odbrani, zadajući mu pri tom udarce rukama i nogama u predjelu tijela. Za vrijeme napada na oštećenog R.D. dok je bio na asfaltu kada mu je pocijepana i majica Crvene zvezde, napadnuti su i oštećeni P.M., V.B., L.M.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:09