Krivična prijava protiv dvije osobe zbog droge / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
22/08/2023 u 13:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Podnijeta krivična prijava protiv dvije osobe zbog droge

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, preduzimaju intenzivne planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, zakljuluje se u saopštenju

Na Trgu nezavisnosti su pripadnici podgoričke policije kontrolisali lice D.A. (18) i pronašli dva pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana, jednu ručno pravljenu cigaretu sa istim sadržajem, kao i dvije tablete žute boje za koje se sumnja da su ekstazi. 

- Protiv D.A. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga -  saopšteno je iz Uprave policije.

image

Podnijeta krivična prijava protiv dvije osobe zbog droge

- FOTO: UPRAVA POLICIJE

Kako dodaju, policijski službenici su u Podgorici, u Bulevaru Pera Ćetkovića, kontrolisali vozilo i lica koja su se nalazila u njemu, te je tom prilikom kod jednog maloljetnika starog 16 godina pronađeno 13 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 20 grama.

Po nalogu tužioca on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, preduzimaju intenzivne planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:25