Ilustracija / - UP/Tviter
26/01/2024 u 16:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen maloljetnik zbog pet krađa

Njemu se na teret stavlja jedno krivično djelo krađa i četiri krivična djela teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz UP

Nikšićka policija je, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, uhapsila maloljetnika starog 16 godina zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih djela.

- Njemu se na teret stavlja jedno krivično djelo krađa i četiri krivična djela teška krađa u pokušaju - saopšteno je iz UP.

On je, kako se sumnja, četiri krivična djela teška krađa u pokušaju, izvršio na način što je u noći između 15. i 16. januara, upotrebom podesnog sredstva pokušao izvršiti provale u tri kioska, dok je prilikom četvrtog pokušaja krivičnog djela, u ulici Vuka Karadžića, on uhapšen od strane policijskih službenika.

- Tom prilikom je kod osumnjičenog pronađen alat korišćen za obijanje kao i otuđene cigarete, koje su vraćene vlasniku - dodaje policija.

Ovaj maloljetnik se, dodaje policija, tereti i za krivično djelo krađa, koje je, kako se sumnja, počinio na štetu jednog taksi udruženja, a na način što je, 16. januara 2024. godine, iz ladice jednog vozila taksi udruženja otuđio dnevni pazar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:20